Economic reforms in Eastern Europe: basic problems, options and opportunistics. - Welfens, P.J.J
Odporúčajú sa radikálne reformy v krajinách východnej Európy v počiatočnom štádiu, ale dôležité sú aj pokračujúce a postupné reformné kroky v dlhodobom pohľade na korekciu nahromadených deformácií. Terapia šokom, či obozretný postup. Dopady na menu, vyplývajúce z väzieb RVHP.