German unification requires rapid adjustment in the East.
Pokus o súborné zhodnotenie vývoja ekonomiky SRN v nadväznosti na situáciu vzniknutú pripojením bývalej NDR podľa téz obsiahnutých v publikácii MMF Occasional Papers č. 75. Integrácia východnej časti Nemecka do ekonomiky SRN sa dá efektívne uskutočniť iba pri obmedzení intervencií vlády do tohoto procesu.