K současným tendencím čs. ekonomiky. - Ungerman, J.
Poznatky o súčasnom stave čs. ekonomiky: hlboký pokles výkonu ekonomiky; zníženie spotreby, resp. maloobchodného obratu; pokles životnej úrovne; reprodukcia investičnej výstavby financovanej z centra; rýchle zvyšovanie investícií do technológie; pokles výroby nie je zatiaľ spojený s odstraňovaním neefektívnej výroby; nízky vplyv vonkajšieho dopytu na čs. ponuku; nepružnosť bankového systému. Náčrt ďalšieho vývoja čs. ekonomiky.