Least developed countries - newly defined. - Simonis, U.E
Výbor OSN pre plánovanie rozvoja (CPD) vo svojej výročnej správe za rok 1991 prehodnotil a doplnil zoznam najmenej vyvinutých krajín. Komentár k hlavným zisteniam a odporúčaniam tejto správy.