Načo je nám federácia? 2. - Špaňár, S.
Pokračovanie vyčíslovania nevýhod, ktoré vyplynú pre Slovensko po jeho prípadnom ekonomickom osamostatnení a to v oblasti zahraničného obchodu (80 perc. voľnej meny sa získava exportom z českých krajín), v oblasti produktivity práce (SLovensko nemá prostriedky na špičkovú technológiu a vzdelanie kádrov), v poľnohospodárstve i cestovnom ruchu (podstatná časť príjmov z cestovného ruchu prichádza do ČR - skoro 80 perc.).