Niektoré uwarunkowania restrukturyzacji polskiej gospodarki. - Gedymin, O.
Autorove závery z práce venovanej téze, že pri existujúcej štruktúre poľskej ekonomiky počet štátnych firiem pretváraných na akciové spoločnosti nebude viesť k takej efektívnosti, aby vzrástol národný dôchodok. Podmienky efektívnosti a.s. vo vyspelých krajinách. Bariéry rozvoja veľkých a.s. v Poľsku.