Německo rok po sjednocení. - Urban, Luděk
Zhodnotenie zjednotenia Nemecka s ročným odstupom. Štatistické údaje o rozdielnych dôsledkoch zjednotenia v oboch častiach krajiny. Doterajšie skúsenosti s transformáciou východonemeckej ekonomiky, s privatizáciou a reštrukturalizáciou. Aktivita spolkovej vlády a vyhliadky do budúcnosti.