Obtížné období finské ekonomiky.
Základné štatistické údaje, charakterizujúce situáciu vo Fínsku. Hospodárska recesia vo Fínsku od roku 1990, jej vnútorné i vonkajšie faktory. Dynamika a štruktúra zahraničného obchodu Fínska v roku 1990. Aktuálne aspekty hospodárskej politiky fínskej vlády.