Situacja gospodarcza po I pólroczu 1991 r. - Chroscicki, T.
Rozvoj súkromného sektora. Priaznivé tendencie v zahraničnom obchode. Rast ochoty obyvateľstva sporiť. Základné ukazovatele hospodárskej situácie v r. 1991. Pokles inflácie. Rovnováha spotrebného trhu. Pokračujúci pokles priemyselnej výroby. Ťažká finančná situácia podnikov. Zhoršenie situácie v roľníctve. Rýchlo sa zhoršuje rozpočtová situácia. Pokles investícií. Pokles reálnych príjmov obyvateľstva.