Une maquette de l'économie vietnamienne de 1980 a 1988.
Charakteristika ekonómie Vietnamu. Koexistencia dvoch ekonomík a dvoch trhov: voľného a štátneho. Porovnanie cien na týchto trhoch. Politicko-ekonomický vplyv štátu na fungovanie týchto trhov. Proces ekonomických reforiem. Vývoj cenovej inflácie na voľnom trhu. Úloha a postavenie centrálneho plánu v ekonomike.