Zahlen und Trends.
Posúdenie vývoja národného hospodárstva v SRN v prvom polroku 1991. Rast hrubého národného produktu v starých spolkových krajinách. Počet nezamestnaných v starých a nových spolkových krajinách. Vývoj produkcie a zahraničného obchodu.