Warunki wyjscia z recesji. - Lipinski, Jan
Pochybnosti o proinflačných dôsledkoch protirecesnej činnosti vedúcej k rastu investičného a spotrebného dopytu. Základné podmienky účinnosti protirecesnej činnosti a všeobecné kritéria, podľa ktorých by bolo potrebné určiť prístupný ekonomický rozsah takejto činnosti pomocou zložitého výpočtu.