Antyrecesyjny zwrot i stabilizowanie. - Grabowski, Z.
V rámci dokumentov poľských ekonómov nazvaného Kľúčové problémy ekonomickej a sociálnej politiky v rokoch 1992 - 1994 autor pripojuje svoju úvahu o určovaní priorít hospodárskej politiky. Predĺžiť infláciu alebo recesiu? Stanovisko prof. Lipinského a J. Pajestku k recesii. Ochrane stabilizačného programu by počas antirecesného obratu dobre poslúžili postupné zmeny.