Experts discuss implications of reducing military expenditures.
Názory panelu expertov na Ekonomickom fóre MMF k dôsledkom odzbrojovania pre rozvíjajúce sa ekonomiky a ako by bolo možné ušetrené prostriedky uplatniť na hospodársky a sociálny rozvoj.