Polityka sredniookresowa.
Tézy diskusie konanej 4. júla 1991 na Ústrednom plánovacom úrade vo Varšave a pripomienky 9 expertov. Cieľ poľskej hospodárskej transformácie. Nutné organizačné a inštitucionálne premeny v r. 1992-1994. Sektorová politika. Vplyv hospodárskej spolupráce so zahraničím na poľskú ekonomiku. Dilema rozdeľovania.