Založenia polityki gospodarczej w 1992 roku.
Navrhované smery hospodárskej politiky pre rok 1992 v Poľsku. Usporiadanie vlastníckych vzťahov, zásad finančnej politiky štátnych podnikov a zmien v nich. Priemyselná a poľnohospodárska politika. Ekologická politika. Finančná politika. Politika hospodárskej spolupráce so zahraničím. Bytová politika. Regionálna politika.