Camdessus says "poison of protectionism" could aggravate slowdown. - Camdessus, M.
Referát ústredného riaditeľa MMF vo Washingtone z 10.1.1991. Rozbor hlavných ekonomických problémov: dôsledky krízy na Strednom východe, prechod východnej Európy na trhovú ekonomiku, hospodárske reformy v bývalom ZSSR, zadlženosť štátov, extrémnu biedu rozvojových krajín, recesiu vo vyspelých krajinách a dôsledky protekcionizmu.