China's reforms: macroeconomic instruments are the key.
Návrh skupiny expertov MMF na úspešný postup reformy hospodárstva Číny a na likvidáciu problémov, ktoré pri nej vznikajú. Doterajší priebeh reformy. Zdôrazňuje sa úloha makroekonomického riadenia reformy. Cykličnosť niektorých javov sprevádzajúcich reformu. Potreba zabrzdiť štátne podpory stratovým podnikom.