Jednotný postup privatizace. Základní teze schválené vládou ČR.
Uvedenie ustanovení a zvláštností niektorých odvetví obsiahnutých v Základných tézach uskutočňovania procesu privatizácie v podmienkach ekonomiky ČR, ktoré v záujme zjednotenia postupu všetkých účastníkov privatizácie schválila vláda ČR.