K technicko-organizačním otázkám kupónové privatizace. - Walló, V.
Hlavné zásady kupónovej privatizácie. Stanovenie podielu majetku a majetkovej účasti. Privatizácia finančného sektoru. Technické a organizačné aspekty prevedenia kupónovej privatizácie. Funkcie investičných privatizačných fondov. Využitie výpočtovej techniky. Náklady kupónovej privatizácie. Úloha komisie pre kupónovú privatizáciu.