Kam chceme dospět. Nekonají se ani katastrofy, ani strukturální změny. - Kubálek, J.
Nutnosť racionálneho a premysleného prístupu k ekonomickej reforme a škodlivosť extrémnych názorov. Štatistické údaje o skutočnom stave ekonomiky. Pokles exportnej výkonnosti a neuspokojivý stav dovozov i vývozov. Štrukturálne deformácie a niekoľko poznámok o tom, ako ich liečiť.