Kupónová privatizace s příkladem. - Kápl, M.
Kupónová privatizácia v ČSFR patrí k bezplatnému rozdeľovaniu majetku vo vlastníctve štátu. Vysvetlenie nominálnej ceny kupónov a ich reálnej trhovej ceny. Praktický príklad určenia ceny účastín v investičných bodoch. Charakteristika stratégie, ktorú môže investor v kupónovej privatizácii voliť.