Management a transformace východoevropských ekonomik. 1. - Vodáček, Leo
Konferencia na tému Od socializmu ku kapitalizmu v Gummersbachu-SRN si postavila za cieľ odpovedať na tri otázky: či sú politické a ekonomické zmeny vo východnej Európe nezvratné, ako zabezpečiť najmenej bolestivý a racionálny prechod k trhovému hospodárstvu, aká je hlavná úloha manažérov v tomto procese.