Nad privatizačním projektem zlínských ZPS. - Zbožínek, R.
O najnovšej situácii v Závodoch presného strojárstva Zlín hovorí ich riaditeľ. Inšpirácia Baťovými zásadami. Autonómne strediská, príprava podnikovej banky, rôzne formy zainteresovania pracovníkov. Obchodná politika, investičné zámery.