Poznámky k možnostem využití kupónové privatizace k rozvoji ekonomické demokracie. - Vaněk, J.
Porovnanie metódy privatizácie na základe zamestnaneckých akcií ESOP (Employee Stock Ownership Plan - plán vlastnenia kapitálu zamestnancami) s kupónovou privatizáciou a možnosti ich kombinácie. Konkrétne námety na drobné zlepšenia.