Privatizace ve Velké Británii. - Náhlovský, P.
Súhrn prednášky riaditeľa britskej poradenskej firmy Advance o problémoch privatizácie. Organizácie, ktoré stoja pred privatizáciou musia vykonať tri druhy zásadných zmien: zmena štatútu zo štátnej na súkromnú, zmena štruktúry organizácie, zmeny v myslení a konaní ľudí v organizácii.