Privatizacija v Pol'še. - Sachs, J.D
Analýza privatizácie v Poľsku, nebezpečných momentov súčasnej situácie. Náčrt metód urýchlenia privatizácie. Problémy "vnútornej" a "vonkajšej" privatizácie. Kapitalizácia pomocou finančných sprostredkovateľov (bánk, penzijných fondov, finančných trustov a pod.). Úloha medzinárodných finančných organizácii v privatizácii.