Privatizacija v Vengrii. - Usijevič, M.
Ekonomické a organizačno-právne základy privatizácie. Metódy a smery privatizácie. Privatizácia iniciovaná "zhora"; uskutočnená na základe iniciatívy podnikov a uskutočňovaná na základe tretích subjektov - potenciálnych investorov a vlastníkov. Objektívne ťažkosti privatizácie a ich prekonávanie. Perspektívy privatizácie.