Przebieg procesu prywatyzacji polskiej gospodarki. - Gajdka, J.
Väčšie firmy v Poľsku majú byť privatizované najmä pomocou kapitálu a menšie likvidáciou. Autor tieto pojmy vysvetľuje. Komercializácia a kapitálová privatizácia. Individuálna komercializácia. Program všeobecnej privatizácie a jeho ciele. Investičné fondy. Privatizácia pomocou likvidácie.