Radikální ekonomická reforma. Úvod do tržní ekonomie. Podnikatelské minimum. - Klaus, Václav
Označenie voľných trhových cien za základ úspechu ekonomickej reformy. Postupné odstraňovanie cenovej regulácie a postupný prechod k plnej liberalizácii obchodu. Charakteristika dvoch problémov cenovej politiky - vonkajšieho a vnútorného. Význam emisnej banky pre zdravú menu a ekonomiku. Príčiny dnešného kurzu koruny. Dôležitosť zavedenia vnútornej konvertibility koruny. Predpoklady získavania zahraničných investícií. Kupónová privatizácia ako počiatok druhej etapy reformy.