Regional disintegration in the Soviet Union: economic costs and benefits. - Gros, D.
Politický rozpad ZSSR sa zatiaľ nedotkol jeho ekonomiky. Skúmajú sa výhody a nevýhody pre jednotlivé republiky zväzu v prípade ich úplného odtrhnutia.