Trh je dialogem o hodnotách. - Fikentscher, W.
Rozhovor s profesorom Inštitútu pre medzinárodné hospodárske právo v Mníchove o tom, ako je možné zmeniť model našej ekonomiky, aby bola funkčná, efektívnejšia a demokratická. Porovnanie viacerých modelov. Skúsenosti SRN. Otázky sociálnej politiky.