Zoznamy podnikov a majetkových účastí štátu zaradených do privatizácie, zoznam podnikov nezaradených do privatizácie a zoznam podnikov určených na likvidáciu zo Slovenskej republiky. 2.
Zoznam podnikov nezaradených do privatizácie. Zoznam podnikov určených na likvidáciu.