Metody sledování kursových a cenových trendů. - Beneš, V.
Príklad použitia grafickej techniky pri technických analýzach, ako pomôcky pri analýzach a prognózach vývoja menového agregátu. Rôzne formácie grafov, predstavujúce signály pre nákup alebo predaj. Ocenenie používania grafických metód.