Prognostická analýza vývoje odvětvové struktury a produktivity práce v čs. průmyslu v období do r. 1995. - Šujan, I.
Zhodnotenie vývoja čs. priemyslu v r. 1988-1990 a variantná prognóza jej ďalšieho vývoja v r. 1991-1995. Zmeny štruktúry priemyslu a vývoj odvetvovej produktivity. Produktivita a štruktúra zamestnanosti. Scenáre jednotlivých prognostických variant.