<La> modernización del sector agropecuario: un cambio de paradigma. - Cebreros, A.
Podstata transformácie technologickej, ekonomickej, sociálnej a ekologickej základne poľnohospodárskej a živočíšnej výroby v posledných desaťročiach a špecifická situácia v Latinskej Amerike. Nutnosť novej paradigmy v tomto sektore, základom ktorej musí byť integrita s ekológiou.