<La> política agraria del gobierno de Aylwin: continuidad o cambio? - Kay, C.
Charakter poľnohospodárskej politiky novej chilskej vlády v súvislosti s prechodom k demokracii - porovnanie so štruktúrnymi zmenami v poľnohospodárstve v období Pinochetovej vlády. Rozdelenie pôdy podľa veľkosti pozemkov v r. 1965-1986. Revitalizácia roľníckeho hospodárenia.