Umstrukturierung der Landwirtschaft in den neuen Bundesländern. Zwischenbilanz nach einem Jahr deutsche Einheit. - Isermeyer, F.
Medzibilancia reštrukturalizácie poľnohospodárstva v nových spolkových krajinách, ktorá sa realizuje v štyroch krokoch. Tendencie vývoja v rastlinnej a živočíšnej výrobe. Stav po premene resp. rozpustení JRD. Problémy vyskytujúce sa pri reštrukturalizácii JRD, pri znížení stavu pracovníkov a pri zaobstarávaní kapitálu.