Americké zamyšlení nad ztrátou prvenství. - Jirásek, J.
Správa o problémoch americkej priemyselnej produktivity, ktorá sa nazýva Made in America. Predpokladalo sa, že v Amerike dosiahne sektor služieb až 90 perc. a podiel priemyslu sa zmenší na 7-8 perc. Vzťah medzi priemyslom a službami sa utužuje. Formulácia 5 imperatívov ako pozdvihnúť americkú priemyselnú produktivitu.