Ipari válságövezetek Magyarországon. - Papp, J.
Topografia súčasného rozdelenia a štruktúry priemyslu v Maďarsku podľa regiónov. Stupeň, príčiny a dopady rozpadu priemyslu, bankrotu niektorých podnikov. V minulosti budovaný priemysel na báze "plánovanej nevyváženosti" vo vzťahu k pracovným silám, surovinám, energii a odbytu. Dopad likvidácie niektorých podnikov a privatizačného procesu na obyvateľstvo toho-ktorého regiónu v Maďarsku. Prehľad podľa odvetví a regiónov.