Polityka przemyslowa w dzisiejszej Polsce. - Porwit, K.
Priemyselná politika krajín OECD v týchto oblastiach: promovanie investícií v priemysle, podpora výskumu a rozvoja nových technológií, zvýšené adaptačné schopnosti v zamestnanosti, štruktúrne vo vybraných odvetviach, rozvoj konzultačných služieb, pomoc malým a stredným podnikom, zvýšenie efektívnosti podnikov a ich privatizácia, protimonopolné opatrenia.