Nonlinear supporting prices. <The> superadditive case. - Berliant, M.
Analýza predpokladov rozmiestnenia a preferencií, dostačujúcich na pridelenie superaditívnej cenovej podpory pre výmennú ekonomiku s konečným počtom obchodníkov v prípade, kedy je priestor komodít usporiadaným topologickým vektorovým priestorom.