Cenová politika podniků v tržní ekonomice. 2. Politika diferenciace cen na zahraničních trzích. - Neustadt, Alojz
Politika diferenciácie cien ako dôležitý prostriedok zvyšovania obratu a zisku. Prehľad rôznych situácií, kedy možno použiť diferenciáciu cien. Diferenciácia cien a dumping. Rôzne formy praktickej realizácie.