Entrepreneur human capital inputs and small business longevity. - Bates, T.
Výskum životnosti malých obchodov na základe celoštátnej náhodnej vzorky mužov, ktorí zamestnali seba samých v r. 1975-1982. Vysoko vzdelaní podnikatelia zakladajú viac firiem s dlhou životnosťou. Vplyv vzdelania na počiatočnú kapitálovú štruktúru.