<An> econometric study of the demand for first and second class inland letter services. - Cuthbertson, K.
Odhad dynamického kvartálneho modelu pre vnútroštátnu dopravu listov prvej a druhej triedy v Spojenom kráľovstve pre r. 1976-1988. Faktory ovplyvňujúce dopyt.