Flexible functional forms and regularity: assessing the competitive relationship between truck and rail transportation. - Westbrook, M.D
Ilustrácia toho, do akého rozsahu sú alternatívne špecifikácie nákladovej funkcie pre prepravný model s tromi vstupmi, schopné vyhovieť podmienkam regulárnosti, ktoré požaduje ekonomická teória. Výsledky nabádajú k ďalšiemu znižovaniu regulovania transportného priemyslu.