Linkages among commodity futures markets and dynamic welfare analysis. - Rausser, G.C
Konštrukcia mier dynamickej prosperity a analýza reálnych dát z r. 1981-1982. Porovnanie správania poľnohospodárskeho, výmenného a finančného trhu.