Marketing i upravlenije proizvodstvom. - Krutikov, F.
Výber cesty rozvoja marketingu v ZSSR. Skúsenosti s marketingovým manažmentom v USA. Teoretický a praktický manažment a prístupy k marketingu (funkcionálny, tovarový, sociálny, strategický). Úlohy praktického marketingu.