Marketing management - využití marketingu v řízení projektové organizace. - Macháček, I.
Uplatňovanie marketingu v riadení komplexu činností podnikov a organizácií v období prechodu na trhovú ekonomiku. Princípy marketingovej koncepcie riadenia. Analyzovanie komplexu činností marketingu (prieskum potrieb, projekčno-výrobná politika, obchodná politika). Uplatňovanie marketing managementu v riadení projektových organizácií. Analýza SWOT na zisťovanie možností podnikov.