Marketingové plánovanie v podnikateľstve. - Murgaš, J.
Hlavné príčiny vážnej krízy, ktoré prežívajú poľnohospodárske podniky pri prechode na trhové hospodárstvo. Význam marketingového plánovania ako základu podnikateľskej stratégie so sortimentným programom. Vypracovanie konkrétnych koncepčných plánov transformácie poľnohospodárstva ČSFR.